Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή

Απλά πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας στον courier τη στιγμή της παραλαβής της. Η επιλογή της αντικαταβολής δεν ενεργοποιείται στους πελάτες που έχουν παραλάβει λιγότερες από τρεις παραγγελίες και το καλάθι τους περιέχει κάρτες που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα (προπαραγγελία).

Πιστωτική κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA ή V-Pay, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στους secure servers της Τράπεζας Πειραιώς με τη μέγιστη ασφάλεια καθώς δεν ζητάμε ούτε καταχωρούμε εμείς τα στοιχεία της κάρτας σας αλλά η τράπεζα. Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται μόνο όταν κάνουμε την αποστολή της παραγγελίας σας. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής ενεργοποιείται για παραγγελίες άνω των 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής.

PayPal
Άμεση χρήση του ασφαλούς συστήματος πληρωμών του PayPal (www.paypal.com). Αφού έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής PayPal και συνεχίσετε, θα μεταβείτε στη σελίδα ασφαλείας στο PayPal  όπου θα ολοκληρώσετε την πληρωμή. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με PayPal θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Για αποστολή της παραγγελίας στο χώρο της επιθυμίας σας, η παράδοση και η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο από τον νόμιμο κάτοχο του λογαριασμού PayPal εκτός αν έχει δηλώσει στο PayPal διαφορετικό προορισμό αποστολής. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής ενεργοποιείται για παραγγελίες άνω των 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Αν έχετε επιλέξει να κάνετε την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αυτή θα πρέπει να γίνει στην Τράπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ: GR7601717330006733146943828 με όνομα δικαιούχου ΚΑΛΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ) ή στην ALPHA BANK (ΙΒΑΝ: GR2401402900290002002006435 με όνομα δικαιούχου ΚΑΛΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ) μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία που βάλατε την παραγγελία σας διαφορετικά αυτή θα ακυρωθεί. Σε περίπτωση διατραπεζικής συνναλαγής που προκύπτει προμήθεια εμβάσματος, το κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Παρακαλούμε ΜΗΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "Να βαρύνομαι μόνο με τα δικά μου έξοδα" στην διαδικασία της διατραπεζικής μεταφοράς. Μόλις κάνετε την κατάθεση παρακαλούμε ενημερώστε μας στο email info@mtgsingles.gr ή στο τηλέφωνο 210 2925904 για να γίνει το συντομότερο η αποστολή.

Μεταφορά ποσού με IRIS Payments

Αν επιθυμείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας με IRIS, επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής πριν την ολοκληρωση της παραγγελίας Τραπεζική Κατάθεση. Στο μενού του ebanking δηλώνετε ως παραλήπτη την επιλογή "Πρός Επιχείρηση" και πληκτρολογείτε το ΑΦΜ 078040581.

Μόλις κάνετε την μεταφορά του ποσού παρακαλούμε ενημερώστε μας στο email info@mtgsingles.gr ή στο τηλέφωνο 210 2925904 για να γίνει το συντομότερο η αποστολή.