Τρόποι αποστολής

Ακολουθώντας από το καλάθι σας τα βήματα για την πληρωμή και επιλέγοντας την περιοχή σας, τρόπο αποστολής & τρόπο πληρωμής θα εμφανιστούν οι δυνατότητες που έχετε. Πάντα με αυτόματο τρόπο γίνεται ο υπολογισμός των εξόδων πριν να στείλετε την παραγγελία σας και ο υπολογισμός γίνεται κάθε φορά που αλλάζετε τον τρόπο αποστολής και πληρωμής.

Aν επιλέξετε η παραγγελία σας να αποσταλεί με την Γενική Ταχυδρομική η παραγγελία σας θα σας παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα στους περισσότερους αστικούς προορισμούς, μέσα σε 2-3 εργάσιμες σε νησιωτικούς προορισμούς και μέχρι 5 εργάσιμες σε απομακρυσμένες περιοχές. Οι χρόνοι αυτοί ισχύουν από την στιγμή που θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας από εμάς.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δεν παραδίδουν πάντα την αποστολή στη διεύθυνση που έχετε επιλέξει και συνήθως σας αφήνουν ειδοποίηση για να παραλάβετε από το ταχυδρομείο της περιοχής σας. Συνήθως ο χρόνος παράδοσης είναι 2-10 εργάσιμες ανάλογα και την περιοχή. Αυτό το χρονικό διάστημα ισχύει από την στιγμή που θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας από εμάς.

Για αποστολές εντός Ελλάδας αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν!